Dagens intag

Frukost:
1 stort äpple - 130 kcal
1 kopp te med mjölk - 20 kcal

Lunch:
1 knäckemacka med en skinkskiva - 45 kcal
1 stekt ägg - 100 kcal
2 körsbärstomater och en skiva gurka - 5 kcal

Mellanmål:
1 bit äpple - 35 kcal
1 kopp te med mjölk - 25 kcal

Totalt: 360 kcal

Oh my god. Klockan är fem och jag har redan smällt i mig (cirka) 360 kcal. Jag skolkade idag också och tränade lite smått framför tv:n hela dagen, men jag har ingen som helst aning om vad jag bränt (ni vet, lite situps, crunches, armhävningar, rygglyft och benövningar på golvet..).

Middag lär det bli. Så lite som möjligt. Men jag är så hungrig. Ska nog sova direkt efter middagen för att inte hetsäta onyttigheter som jag brukar.

Räknat ut, räknat ut

Jag har räknat ut att jag har ätit mellan 400 och 600 kcal idag. Hittills. Det är en stor marginal och svårt att fastställa med tanke på att skolan inte dirr skriver ut kalorierna i maten, haha.
Jag åt åtminstone en 100-kcal frukost. Till middag planerar jag att MAX äta 200 kcal. Vill inte hamna över 800 (vilket är hälften av de kcal min kropp behöver, något jag också räknat ut) idag! Då blir det straffträning. Ana ska skrika på mig. 100 armhävningar och 100 crunches. Samt 100 rygglyft.

Funderar på en varma koppen eller något. Fan, hoppas mina föräldrar lagar äcklig mat idag.


Plus/minus atm

-
Varje dag är en fail dag. Igår åt jag för mycket middag. Idag? För mycket lunch. En potatis och två köttbitar. Med SÅS. Så jävla vidrigt. Gick hem direkt och tränade 50 minuter.

+
Gick åtminstone till tåget idag! Och från! Eloge till mig. Trots kylan och allt menar jag.
Har gått ned ett kg sedan i måndags! Vägt på tom mage och med mindre kläder, förvisso.

Övrigt:
Jag ska försöka slippa undan middagen, säga att jag fortfarande är mätt eller något. Problemet är att jag är vrålhungrig efter träningen. Tänkte dock hälla i mig vatten och kaffe för att råda bot på det problemet.


Belöningar



Planerar att se ut såhär i sommar. Har lite nya belöningar:

48 kg: Får dricka sprit (annars dör jag).
46 kg: Sola solarium
45 kg: Köpa skor
42 kg: Drömvikten är belöning nog. For now...

FET OCH ÄCKLIG

Nu har jag ätit. Kebab. Äcklig jävla kebab. Och jag åt mer trots att jag var mätt. Det var så gott. Är det inte patetiskt?

Jag har tränat idag, däremot... Hoppat runt som en galning och styrketränat på sovrumsgolvet. En tonårsanorektikers verklighet, haha. Fast... Jag är fan inte ens värd att kalla mig anorektiker efter att ha ätit den där. Är för fet för det.

Nu ska jag duscha och sedan åka till X.


Matintag idag: So far so good

Idag har jag ätit:

1 dl blåbärsfil (med fibrer): 70 kcal
1/3 burk tonfisk med keso: 100 kcal
2 koppar te med mjölk: 90 kcal

So far so good bad: 260 kcal



Update: SKIT OCKSÅ! Mina föräldrar bjuder på pizza och salladen på pizzerian är vidrig. Dessutom är jag så sugen. Vad kan en kebabrulle innehålla? Googlade och fick omkring 1000 kcal som svar.

Mina föräldrar vet att jag definitivt inte äter en hel sådan, så väljer jag en kebabrulle får jag MAX i mig 500 kcal. Perfekt! Eller... Inte perfekt men... bättre. Då har jag åtminstone ätit en bit under 900 kcal idag. Plus att jag tränat halva dagen (ledig från skolan). Fan, jag kommer ju bli fet. Det blir 20 straffarmhävningar och 20 crunches på det. Puss!


Mina mål och min nuvarande vikt

OH MY FUCKING GOD. Vägde mig precis...

50 KG. Det innebär att mitt BMI idag ligger på 21,6. Det är ju vidrigt.

När jag nått min idealvikt ska mitt BMI ligga på 18,2. Det tycker jag är rimligt.

Kanske borde köra lite delmål/mål.

Delmål 1: 48 kg. Kan man gå ner två kg på fem dagar men ändå äta? Jag hoppas på att väga åtminstone under 50-strecket på Fredag. Gör jag det får jag dricka alkohol i helgen.

Delmål 2: 45 kg. Då köper jag mig ett par skor. Nu har jag inte köpt skor på två månader, och jag förtjänar dem inte först jag nått 45 kg.

Målet: 42 kg. Åtta kilo mindre än jag väger nu. Hur jag ska gå ner åtta kilo? Träning. Träning och ytterst lite kalorier. Enligt http://www.losertown.org/eats/cal_act.php kan det ta mig cirka två månader att nå dit, om jag äter 600 kcal dagligen. Jag lär äta mindre.

För att bibehålla min vikt, enligt http://www.markazits.com/diet/bmi.php#energi, behöver jag äta 1610 kalorier om dagen, utan att träna. Om jag äter 1000 kcal mindre än jag borde samt tränar... Då borde jag väl klara det?

Lite thinspo på det:



Min plan

Såhär ska min nya diet se ut för tillfället. Älskar ABC-dieten men... Så fort jag lade den åt sidan, vilket var ganska fort, gick jag upp förjävla mycket, och det resulterade i det jävla HÄSTätandet jag sysslat med den senaste... Månaden?

Anyways. Vad gäller mat:

Så lite kolhydrater och kalorier som möjligt. Så små portioner som möjligt och inget annat godis än tuggummi (sockerfria) och klubbor (eftersom att de kostar en krona och kan hålla mig mätt nästan en hel skoldag). Får dessutom inte glömma att dricka mängder med vatten. Och kaffe!

Vad gäller träning:

Jag strippar på Fredagar. Men jag måste börja gå till tåget också, inte ta bussen. Problemet är kylan och snön - men kylan får mig att bränna kcal så lets go!
+ Styrketräning/sovrumsträning så fort jag får tillfälle.

Det här ska jag alltså syssla med för att bli av med de överflödiga kilon jag gått upp nu. Sedan kör jag stenhårt igen - ABC eller 2-4-6-8. Får se vilket. Morsan har gömt vågen också, ska leta upp den, väga mig imorgon och berätta hur det ligger till!

Belöning: Så fort jag väger 45 kg igen ska jag köpa ett par vackra skor till mig själv!


Ångest och hemsidetips

Idag har jag ätit kalorier för resten av fucking månaden. Plättar, chips, nudlar, mackor... Jag skäms så mycket. Min mage är helt paj vilket dessutom gör att jag inte vill träffa någon för tillfället. Vilket i sin fucking tur gör att folk tror att jag inte vill träffa dom överhuvudtaget.

Blev så jävla deprimerad häromdagen när jag fick veta att mina vänner snackat om mig bakom min rygg att jag nu bestämt mig för att Ana är min enda riktiga vän. Till sommaren ska jag bli smal som en sticka igen. Det är ju ingen som sett mig så.

Här tre tips på proana-sidor (även om inte alla vill kalla sig det) jag hänger på:

http://www.prettythin.com/
http://missing1nacti0n.webs.com/
http://www.anamia.jinity.com/

Nu är det er tur att tipsa mig lite! o:)

Välkommen till min nya blogg!

Tja!

Här kommer jag att skriva om min kamp mot vikten. Jag har haft svåra ätstörningar i sex år, och pendlar fram och tillbaka med anorexin. En person på jorden, förutom jag själv, vet om att jag lidit av äs, men ingen vet att detta fortfarande pågår och att jag gör allt för att slippa äta.

Jag vill inte bli frisk. Och till skillnad från många andra ätstörningsbloggar, handlar denna om kärleken till ana. För jag är trött på att vara frisk, hälsosam och fet nu. Det här är min motivation. Känn er som hemma.

Jag är sjutton år. Jag bor i en liten skitstad kallad Ingenstans och jag har en blogg bortsett från den här. Det är allt ni får veta om mig. Annars är jag anonym. För att kunna skriva sanningen.

XoXo
Li


RSS 2.0